Uğur Motorlu Araçlar | Mondial, CF Moto, Zontes, E-Mon, Motovento, Mondial Tarım

HABERLER

CF Moto 2018 İstanbul Motobike Fuarı’nda Göz Doldurdu

26 Şubat 2018 Pazartesi

Motosiklet ve motosiklet aksesuarları alanında adından söz ettiren Uğur Motorlu Araçlar, Türkiye’nin en büyük motosiklet fuarı Motobike İstanbul’da CF Moto ile yerini aldı.

Motosiklet kullanıcılarının ihtiyaçlarını gidermek için sürekli gelişen ve büyüyen UMA, CF Moto markasını fuarda motosiklet tutkunları ile buluşturdu.

Motosiklet sektörüne 2011 yılında hızlı bir giriş yapan CF Moto, motosiklet pazarına girdiği günden beri popülerliğini sürekli artırarak bünyesine yeni modellerini katlamaya devam ediyor.

On road ve off road modelleri ile ister şehir içinde kısa mesafe yolculuklarında ister haftasonu kaçamaklarında ihtiyacın olduğu her an seninle olacak modelleri fuarda yerini aldı.

NK serisinin yaramazı 150 NK, yeni model 250NK, içindeki seni uyandıracak 400 NK, sana sınırları belirten 650 NK’yı ve macera gezgini yeni 650 MT’yi ziyaretçilerine yakından tanıma fırsatı sundu.

Arazide ve doğada seni asla yalnız bırakmayan modellerinin de tanıtımını yapan CF Moto, enjeksiyonlu ve macera ruhlu traktör sınıfından CForce 450, CForce 550 ve CForce 800; UTV’de ise UForce 550, ZForce 550 Ex ve ZForce 800 Ex ürünlerini fuarda ziyaretçilerine daha yakından inceleme fırsatı sundu. 

Her ürünü için sıfır hata ilkesiyle çalışan, yüksek seviyede detaya önem veren
CF Moto, yenilikçi üretim yöntemlerini sürekli olarak benimsediği 2018 yılında göstererek yeni modelleri ile sektörde adından söz ettireceğini fuarda bir kez daha gösterdi.

CF Moto, touring, güçlü traktör ve UTV modelleri, yaygın yedek parça ve servis ağı, satış sonrası hizmet ve pazarlama faaliyetleriyle, Türkiye motosiklet pazarında üstün kaliteli ve güvenilir ürünleri ile her zaman hizmet vereceğini de vurguladı.

Yeni modellerin sergilendiği bu fuarda, motosiklet tutkunları CF Moto modellerini yakından inceleme fırsatını buldu.


Tüm Haberler