Uğur Motorlu Araçlar | Mondial, CF Moto, Zontes, E-Mon, Motovento, Mondial Tarım

HABERLER

Uma Eğitimleri Hız Kesmeden Devam Ediyor..

6 Haziran 2017 Salı

Personellerinin eğitimine son derece önem veren UMA(Uğur Motorlu Araçlar), eğitimlerine hızla devam ediyor. Bu kapsamda başlatılmış olan UMA Personel Eğitimi Programının ana amacı, işe yeni başlamış personellerine UMA değerlerini kazandırmak ve yaşatacak personeller yetiştirmektir. Eğitim 7 ana başlıktan oluşan 3 ay, 300 saatlik, yoğun ve zorlu bir eğitimdir. Eğitim konuları;  6502 Sayılı Tüketici Kanunu, Motorun Çalışma Prensibi, İş yaşamında Profesyonel Davranış, Niteliklerine Göre Ürünler gibi önemli konulardan oluşmaktadır. Eğitim sonunda bir değerlendirme sınavı yapılmakta, 90 puan ve üzeri alan personeller başarılı kabul edilmektedir.

Eğitimin amacı; personellerin kendinden son derece emin, donanımlı, sektöre, ürünlere ve pazarlamaya tam anlamıyla adapte olmuş, görevlerine hazır olarak sahaya çıkmalarını sağlamaktır. Müşterilerinin ve bayilerinin memnuniyetine son derece önem veren UMA bayileri ile aynı dili konuşan, sorunlarını tam olarak anlayabilen ve hızlı çözümler sunabilen, müşteri odaklı profesyonel personellerle kaliteli hizmet vermeye önem göstermektedir.

Personellerin iş yaşamına, sektöre hakim ve profesyonel davranışları kazanarak başlamaları amacıyla eğitim içerisinde; satılan tüm ürünlerin özellikleri, ürün gamının üzerinde bulunan tüm parçaların çalışma sistemi ve garanti koşulları öğretilmektedir. Yeni çıkan 6502 sayılı tüketici kanununu detaylarıyla öğretilerek müşterilerine ve bayilerine daha kaliteli hizmet sağlamak amaçlanmaktadır. Ayrıca UMA personel eğitimini tanınmış kişilerin hayatlarını, başarılarının püf noktalarını anlatan kitaplar ve profesyonel davranış alt eğitimi ile de destekleyerek zenginleştirmiştir.

Eğitim içerisinde keihin ve sinerjeckt enjeksiyon sistemleri derinlemesine incelenmektedir. Enjeksiyon sistemlerinin çalışma prensipleri ve faydaları iki farklı motosiklet üzerinde; motor donanımları ve özellikleri ile birlikte ayrıntılı olarak anlatılmaktadır.

Eğitime devam eden ve sınavdan geçer not alan personeller eğitim sonunda müşteri hizmetleri ve satış personeli olmaya hak kazanıyor. İhtiyaca göre müşteri hizmetleri, motor satış, yedek parça satış ve motovento satış departmanlarında adaptasyonlu bir şekilde görevlendiriliyor. 


Tüm Haberler